Onze kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen 2023

Een groepsfoto van alle kandidaten die op onze kandidatenlijst staan voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2023.

De uitslag van het lijstreferendum is bekend! Leden van GroenLinks en de PvdA stemden in groten getale in met de concept-kandidatenlijst die de kandidatencommissie eerder deze maand presenteerde.

De officiële uitslag

Van 11 september tot en met 19 september konden leden van GroenLinks en de PvdA hun stem uitbrengen voor onze kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november. Bekijk hier de officiële kandidatenlijst, inclusief regiokandidaten en lijstduwers.

De opkomst van het lijstreferendum lag bij beide partijen rond 31 procent. Meer details met de volledige uitslag per positie vind je in de proces-verbalen hieronder. De beschikbaarheid van de kandidaten is hierin ook meegenomen.

Mocht je nog vragen hebben, mail dan naar [email protected] of [email protected].

Ontmoet de kandidaten

Wil je onze kandidaten graag leren kennen? Op 14 oktober houden we ons verkiezingscongres in Ahoy in Rotterdam! Onze kandidaten zijn daar uiteraard ook bij. Verder kun je je laten inspireren door verschillende sprekers, trappen we de laatste fase van de campagne af, en laten we vooral zien dat het samen anders kan! Je hoeft geen lid te zijn van GroenLinks of de PvdA. Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom. Meld je hier aan.

Blijf op de hoogte

Enthousiast over onze campagne? Laat je e-mailadres achter, dan houden we je op de hoogte van GroenLinks-PvdA.

Blijf op de hoogte

Wij sturen je graag al het nieuws over ons programma, onze kandidatenlijst en de campagne. Geen spam, wel politieke updates.

Onze kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen 2023

Doneer

Doneer aan GroenLinks-PvdA en help Nederland socialer, groener en eerlijker maken. Met een donatie geef je onze campagne een vliegende start.