GroenLinks-PvdA bij de Klimaatmars in 2023 met Frans Timmermans

Sta op voor verandering

Samen maken we het verschil

Doe mee met onze campagne - samen maken we het verschil!

Geef voor een sterk geluid

We laten zien dat de koers van ons land bepaald wordt door een brede beweging van mensen, in plaats van door degenen met het meeste geld. Dat bewijzen de vele kleine donaties van mensen die ons een warm hart toedragen. Help je ook mee?

Ik doneer
Doe mee met onze campagne - samen maken we het verschil!

Word lid van onze partijen

Een sociaal, groen, en eerlijk Nederland. Als lid van de PvdA en GroenLinks help je om onze idealen waar te maken. Want: hoe groter de partijen, hoe meer we voor elkaar krijgen. Wil jij ook meepraten over de koers van onze beweging? Sluit je dan nu aan!

Ik word lid
Iemand pakt een verkiezingsposter van GroenLinks-PvdA uit een stapel. Vind hier alle content die je nodig hebt voor de campagne.

Deel waar jij voor staat

Laat zien waar je voor staat en download en deel ons campagnemateriaal, bestel posters en hang ze voor je raam, of creëer je eigen content voor je sociale media met behulp van Maak. Alle beetjes helpen om van onze campagnes een succes te maken!

Maak ons zichtbaar
Huis-aan-huizen Tilburg

Meld je aan als vrijwilliger

Of je nu een ervaren campaigner bent, nieuw bij de partij, op grote of kleine schaal actief wil zijn, liever op straat of online in actie komt: we kunnen niet zonder jou. Dankzij onze vrijwilligers wordt onze beweging steeds groter. Doe je ook mee?

Ik doe mee

Word (dubbel)lid van GroenLinks en de PvdA

poster samen kan het Frans Timmermans


Samen kan het: een eerlijk, groen, en sociaal Nederland. Een land waarin je rond kunt komen van je loon en iedereen mee kan doen. Een Nederland waarin we elkaar kunnen vertrouwen. En een samenleving waarin iedereen niet alleen gelijkwaardig is, maar waarin je ook zo wordt behandeld.

Je wordt al lid vanaf € 2 per maand. Kom dus in actie en sluit je aan bij onze beweging!

Kom in actie

Doneer aan de campagne - iedere euro telt!

Voor het eerst in een lange tijd is er kans op echte verandering. Samen kunnen we kiezen voor een sociaal, groen, en eerlijk Nederland. Daarbij hebben we jullie hard nodig!

Hoe meer mensen doneren, des te sterker we ons geluid kunnen laten horen. Help je ook mee?

Applaudisserende mensen met GroenLinks-PvdA banners achter zich.

Blijf op de hoogte

Wij sturen je graag al het nieuws over ons programma, onze kandidatenlijst en de campagne. Geen spam, wel politieke updates.