Huis-aan-huizen in Tilburg met Esmah Lahlah

Kom in actie

Het kan. Een eerlijker Nederland, een vrij en veilig Europa, een schone aarde – het kan écht. Maar het lukt niet zonder jou.

Kom in actie

Word lid van onze partijen

Een sociaal, groen en eerlijk Nederland. Als lid van de PvdA en GroenLinks help je om onze idealen waar te maken. Want: hoe groter de partijen, hoe meer we voor elkaar krijgen. Wil jij ook meepraten over de koers van onze beweging? Sluit dan nu aan!

Ik word lid
Kom in actie

Word vrijwilliger bij GroenLinks-PvdA

Samen kunnen we meer dan alleen. De kracht van onze partijen is onze beweging: als we allemaal in actie komen, kunnen we Nederland veranderen. We hebben altijd vrijwilligers nodig. Je kunt je vandaag nog aanmelden om in actie te komen.

Ik doe mee
Kom in actie

Doe een donatie

De campagnes van GroenLinks-PvdA drijven op donaties van leden en sympathisanten. Hoe meer mensen ons steunen, hoe meer bushokjes, acties, evenementen en online advertenties wij kunnen inzetten. Zo maken we Nederland samen groener en socialer. Help jij mee?

Ik doneer
Kom in actie

Deel waar jij voor staat

Zoek je online content voor je GroenLinks- en/of PvdA-afdeling? Of gewoon om je vrienden te overtuigen? Hier vind je het laatste campagnemateriaal!

Content zoeken

Word (dubbel)lid van GroenLinks en de PvdA

poster samen kan het Frans Timmermans


Samen kan het: een eerlijk, groen, en sociaal Nederland. Een land waarin je rond kunt komen van je loon en iedereen mee kan doen. Een Nederland waarin we elkaar kunnen vertrouwen. En een samenleving waarin iedereen niet alleen gelijkwaardig is, maar waarin je ook zo wordt behandeld.

Je wordt al lid vanaf € 2 per maand. Kom dus in actie en sluit je aan bij onze beweging!

Kom in actie

Doneer aan de campagne - iedere euro telt!

Voor het eerst in een lange tijd is er kans op echte verandering. Samen kunnen we kiezen voor een sociaal, groen, en eerlijk Nederland. Daarbij hebben we jullie hard nodig!

Hoe meer mensen doneren, des te sterker we ons geluid kunnen laten horen. Help je ook mee?

Applaudisserende mensen met GroenLinks-PvdA banners achter zich.

Blijf op de hoogte

Wij sturen je graag al het nieuws over ons programma, onze kandidatenlijst en de campagne. Geen spam, wel politieke updates.