Een rij klappende mensen op ons congres: Jesse Klaver, Bas Eickhout, Frans Timmermans, Esmah Lahlah, Katinka Eikelenboom en Esther-Mirjam Sent.

Kom naar de uitslagenavond!

Wordt de gezamenlijke lijst van GroenLinks-PvdA de grootste bij de Europese verkiezingen? Donderdag 6 juni komen we samen in Utrecht om de uitslag te volgen! Kom je ook?

Op 6 juni gaat Nederland naar de stembus voor het Europees Parlement. Die keuze is belangrijker dan ooit, nu radicaal-rechts groeit, de wereld steeds onveiliger wordt en de klimaatcrisis het leven dreigt te ontwrichten. Het antwoord op die uitdagingen is een sterk, groen en sociaal Europa. GroenLinks-PvdA kan de hele links-progressieve beweging in Europa dichter bij elkaar brengen in niet één, maar twee Europese fracties.

De uitslagenavond van GroenLinks-PvdA is in TivoliVredenburg in Utrecht. Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom. Bas Eickhout, Frans Timmermans en al onze kandidaten zijn erbij en tussendoor is er muziek! Toegang is helemaal gratis.

Meld je aan voor de uitslagenavond!

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Heb je behoefte aan extra ondersteuning tijdens de uitslagenavond, of is er iets anders waar we rekening mee kunnen houden?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.