Uitslagenavond 22 november (vol!)

Uitslagenavond 22 november

Woensdagavond 22 november om 21:00 uur sluiten de stembussen voor de Tweede Kamerverkiezingen. De uren daarna worden zeer spannend. Wordt de gezamenlijke lijst van GroenLinks-PvdA de grootste? Voor alle brievenbussenvullers, caco’s, kandidaten, ledenbellers, stationstijgers, eventorganisers, posterplakkers, nieuwsoverzichtmakers, artworkdesigners, buurthuisbezoekers, retweeters, trainers, debatvoorbereiders, podcastmakers, cameramensen en al die andere mensen die de handen uit de mouwen hebben gestoken en alle leden en belangstellenden, organiseren we daarom een uitslagenavond! Kom ook en beleef deze spannende uren samen met partijgenoten uit het hele land.

Let op: dit evenement is volgeboekt. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden

Wie, wat, waar

  • Woensdag 22 november 2023
  • Transformatorhuis, Amsterdam
  • Klönneplein 2, 1014 DD Amsterdam
  • Inloop 19:30 uur, start 20:00 uur
  • Het feest duurt tot 03:00

Wij zorgen voor de uitslagen, muziek, toespraken van de partijvoorzitters en Frans Timmermans, en natuurlijk een heel gezellig feest!

Bereik
Openbaar vervoer
Het Transformatorhuis bevindt zich midden op het Westergasterrein. Vanaf het Centraal Station Amsterdam met bus 18 en 21. Uitstappen bij de halte Van Hallstraat/Westergasfabriek. Of neem bus 22 naar Nassauplein. In de nacht rijdt bus 283 van en naar Centraal Station vanaf halte Van Limburg Stirumstraat.
Reis je vanaf het centrum? Neem dan tram 5 en stap uit bij halte Van Limburg Stirumplein of halte van Hallstraat/Westergasfabriek.

Let op! Helaas zijn er werkzaamheden bij de bushalte naast de Westergasfabriek. Mogelijk reden bus of 18 of 21 niet. Bus 22 naar het Nassauplein rijdt wel. Andere optie: neem een OV-fiets vanaf Amsterdam Centraal, dan is het 10-15 minuten fietsen.

Auto
Kom je met de auto? Auto’s kunnen het Westergasterrein niet op, parkeren is het gemakkelijkste bij de Q-Park Westergas.