Valentijn Brinkman-Koopal

Valentijn Brinkman-Koopal

Woonplaats
Baarn
Portefeuille
Sales consultant - Manpower
Volg mij op

Je kan alleen maar behouden wat je hebt, door het weg te geven.

Als geboren en getogen Amsterdammer ben ik Valentijn Brinkman-Koopal, een gedreven 34-jarige gemeenteraadslid in Baarn. Mijn persoonlijke gevecht tegen verslaving heeft me één waarheid doen inzien: doorzettingsvermogen en toewijding brengen werkelijke verandering teweeg. Als actief PvdA-lid en deelnemer aan de PvdAcademy, is mijn ambitie om de stem van de werkende klasse krachtiger te laten weerklinken en de grondbeginselen van rechtvaardigheid te herstellen.

Mijn missie? Een gemeenschap smeden waarin eenheid heerst en iedere stem evenveel telt. Vanuit mijn achtergrond, begrijp ik als geen ander de dagelijkse beproevingen die velen doormaken. Mijn streven is gericht op het boetseren van een rechtvaardigere toekomst voor álle Nederlanders, en in het bijzonder diegenen die aan de zijlijn zijn beland. Met vastberadenheid wil ik naar een evenredige verdeling van gelijkheid en welvaart.

Met hart en ziel zet ik me in voor deze visie, in de overtuiging dat volharding werkelijk het verschil maakt.

Toelichting partijbestuur

Valentijn neemt hele relevante ervaringsdeskundigheid mee de politiek in. Die weet hij lokaal geslaagd om te zetten naar de politiek. De kandidatencommissie leerde Valentijn kennen als een jonge, energieke en authentieke kandidaat. De commissie draagt Valentijn dan ook met trots voor in op plek 49, staartlijst midden van de kandidatenlijst GroenLinks-PvdA.