Portret Frank van de Wolde

Frank van de Wolde

Woonplaats
Utrecht
Portefeuille
Senior Manager bij Boer & Croon
Volg mij op

Ik wil bijdragen aan een eerlijkere en hoopvollere samenleving. Met zoveel mogelijk mensen. Want de samenleving maken we samen.

De rode en de groene strijd zijn dezelfde strijd. Het zijn de allerrijksten die onze planeet het meest verwoesten en de gevolgen van hun eigen vervuiling afkopen. En het zijn de onmachtigen die de rekening betalen en klein worden gehouden.

Een rechtvaardige samenleving – nu en voor nieuwe generaties – vereist leiderschap. Lef en visie. Wij hebben dat in huis. Door ons te organiseren en te verenigen kunnen we onze samenleving eerlijker en hoopvoller maken. 

Ik lever daar als lijstduwer graag mijn bijdrage aan. Ik ben opgegroeid in het Brabantse Veldhoven, woon met mijn geliefde in Utrecht en werk in het bedrijfsleven. Als een van de oprichters van RoodGroen geloof ik vurig in de kracht van samenwerking, heb ik een rotsvast vertrouwen in ons vermogen om de wereld te kunnen veranderen en voel ik een diepe plicht om te bouwen aan onze beweging en onze samenleving. 

Laten we onze RoodGroene strijd samen voeren.

Toelichting partijbestuur

Het partijbestuur heeft Frank gevraagd om als lijstduwer plaats te nemen op de staartlijst Zuid. In het dagelijks leven is Frank werkzaam als senior manager bij managementbureau Boer & Croon. Frank is onder meer een van de drijvende krachten achter RoodGroen, de ledenbeweging die zich stevig heeft ingespannen om de gezamenlijke beweging GroenLinks-PvdA te sterken. Daarmee is het partijbestuur verheugd dat Frank – als geboren Brabander – de GroenLinks-PvdA lijst wil ondersteunen door plaats 50 in te nemen.